Gay Furry Porn Games

GayPornGames.tv

Gay Mbuluar Me Qime Porno lojra shqyrtim

Me një titull si Lojërat Me Gëzof Homoseksual, nuk pres që dikush këtu të pyesë veten se çfarë Ka të bëjë me Këtë platformë të veçantë Në Tokë. Si zakonisht, unë do të shkoj përpara dhe do të vizitoj Lojëra Me Gëzof Homoseksual për të parë nëse është apo jo një vend i mirë për të marrë duart tuaja në argëtimin e lojrave pornografike. A do të jetë ky një titull interaktiv i denjë për rekomandim, apo do të bjerë në të gjitha pritjet? Lexoni dhe ne do të arrijmë në fund të asaj që marrëveshja është këtu Në Lojrat Me Gëzof Homoseksual!

Përshtypjet fillestare Të Lojrave Gay Mbuluar Me Qime

Procesi i nënshkrimit dhe logging Në Lojrat Gay Mbuluar me Qime mori vetëm 30 sekonda për mua. Aktualisht është falas ndërsa platforma është ende në beta dhe gjithçka që duhet të siguroni është adresa juaj e postës elektronike dhe fjalëkalimi – e vërtetë e thjeshtë në krahasim me atë që shumë vende përpiqen t'ju bëjnë! Pasi të jeni brenda, do të vini re se Lojërat Me Gëzof Homoseksual kanë aftësinë që ju të luani të gjitha lojërat e tyre përmes shfletuesit ose, përndryshe, përmes një lëshuesi të shkarkueshëm. Windows launcher I Tyre është lëshuar plotësisht, por opsioni Mac është ende në gjendjen e tij beta – mund të ketë gabime, kështu që thjesht mos harroni se nëse vendosni ta kapni atë. Sipas Faq - ve, lëshuesit shërbejnë vetëm si një mënyrë e përshtatshme për të hyrë në të gjitha lojërat – për sa i përket cilësisë dhe lojës, secila qasje është funksionalisht e njëjtë.

Më shumë detaje meta mbi Lojrat Gay Mbuluar Me Qime

Pra, rezulton se Lojrat Gay Mbuluar me Qime nisur në gusht të 2018 dhe e bëri këtë me 4 lojra. Që atëherë, ata e kanë zgjeruar koleksionin e tyre në 9 – jo shumë të lënë pas dore. Sipas udhërrëfyesit të zhvillimit, ata po planifikojnë të fillojnë plotësisht shërbimin në mes të vitit 2020 kur të kenë 10 lojëra gjithsej për njerëzit që të luajnë: jo shumë larg! Meqenëse jam këtu vetëm për 2 orë, nuk mendoj se kam kohë të mjaftueshme për të parë të gjitha 9 ndeshjet. Në vend të kësaj, unë thjesht do të zgjedh 4 dhe me të vërtetë do t'u jap të gjithëve një lëvizje të mirë. Kështu që po-do të kthehem në paragrafin tjetër dy orë në të ardhmen, në mënyrë që t'ju njoftoj se si u shoqërova.

Lojra Gay Mbuluar me Qime: përvojat e mia

Unë do të prelude analizën time duke lënë ju e dini drejt deri se unë nuk jam personalisht në kamare mbuluar me qime, por unë jam i vetmi djalë homoseksual që shkruan komente për këtë faqe interneti, që do të thotë se unë jam kandidati më i mirë për punë! Në përgjithësi, ndihem sikur koleksioni i lojërave këtu Në Lojërat Me Gëzof Homoseksual është me të vërtetë mjaft i këndshëm. I kushtova vëmendje shtesë të veçantë personazheve dhe grafikëve të tyre: unë mendoj se të gjithë e dimë se furries duan që lojërat e tyre të shfaqin sprites të nivelit të lartë me të gjitha tiparet hibride njerëzore/shtazore që i bën ata të sperma aq shumë. Gay Lojra Mbuluar me Qime përmban një shumë të ujqërve, dhelpra, mbart dhe kafshët e tjera të egra. Kam vërejtur mjaft krijesa zogjsh homoseksualë edhe këtu-nuk e di nëse kjo është me të vërtetë një gjë e madhe për ju djema në komunitetin e mbuluar me qime, por më goditi si paksa interesante dhe natyrisht, e denjë për t'u përmendur.

Bonus bën Nga Lojrat Gay Mbuluar Me Qime

Anëtarësimi juaj këtu ju jep të drejtën për më shumë se vetëm lojëra. Nëse goditni skedën 'video' në krye të faqes, do të hasni në një listë të madhe të klipeve TË DISPONUESHME XXX, të gjitha këto rrotullohen rreth elementit qendror të veprimit me gëzof homoseksual. Nga ajo që unë mund të përcaktojë, këto video gay mbuluar me qime janë prodhuar në të vërtetë në shtëpi nga një program me porosi ndërtuar jashtë një nga lojrat e tyre, kështu që ju jeni fjalë për fjalë nuk do të gjeni përmbajtjen clip këtu kudo tjetër në Internet! Ata gjithashtu kanë disa imazhe nëse ato janë aspak interesante për ju: këto duket se janë me burim nga faqet e internetit të doujinshi dhe rregull 34 dhe nuk janë ekskluzive për komunitetin GFPG.

Mendimet përfundimtare Mbi Lojrat Me Gëzof Homoseksual

Mirë miq-kjo është fjalë për fjalë gjithçka që me të vërtetë duhet të them në temën e Lojërave Me Gëzof Homoseksual. Unë kam pasur një kohë të madhe këtu dhe unë kam gëzuar çdo sekondë të fundit të kohës sime në këtë platformë të veçantë. Në fund të fundit, vendimi nëse jeni apo jo regjistruar dhe e bëni këtë vend qendrën tuaj të kërkimit PËR mirësinë E LOJRAVE XXX do të varet nga fakti nëse jeni apo jo një tip homoseksual me interes në pornografinë me temë shtazore. Nëse jeni, kaloni gomarin tuaj Në Lojëra Me Gëzof Homoseksual tani dhe kapni një llogari falas! Nëse jo, mbase duhet të merrni parasysh një nga 50+ destinacionet e tjera që kemi shqyrtuar. Sido që të jetë, faleminderit që lexuat këtë përmbledhje dhe mezi pres t'ju shoh përsëri së shpejti!

Review Pros

  • Lojëra të shkëlqyera me gëzof
  • Falas gjatë beta
  • Bonus gay mbuluar me qime bën

Rishikimi Cons

  • Nuk ka forume të komunitetit
  • Vetëm anglisht

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me GayFurryPornGames

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito GayFurryPornGames