Taksi I Çmendur I Rremë

CrazyFakeTaxi

Crazy Fake taxi rishikimi

Çfarë po ndodh, bandë? Nëse keni ardhur në këtë faqe për qëllime të gjetjes së informacionit mbi një lojë të shkëlqyeshme pornografike, thjesht mund të jeni me fat. Shihni, detyra ime është të shkoj atje dhe të shikoj destinacionet më të mira përreth për lojtarët me brirë që të masturbohen ndërsa janë duke luajtur. Më është dhënë detyra të shikoj Simulatorin E Seksit Familjar sot dhe duhet ta pranoj, jam tepër i lumtur që më është dhënë detyra. Pyetja është: a do të jetë përvoja Në Taksi I Çmendur I Rremë ajo që ju rekomandoj ta provoni vetë? Për t'iu përgjigjur kësaj, do të më duhet ta kontrolloj! Lexoni për mendimet dhe analizat e mia të plota Në Taksi I Çmendur I Rremë.

Përshtypjet fillestare Në Taksi I Çmendur I Rremë

Procesi i regjistrimit dhe hyrjes Në Taksi I Çmendur I Rremë nuk ishte aq i komplikuar: meqenëse është falas për ta bërë këtë, do të jeni brenda dhe jashtë në 60 sekonda të sheshtë. Pasi të jeni në të vërtetë brenda zonës së anëtarit, do t'ju kërkohet të luani lojën menjëherë në shfletuesin tuaj – nuk kërkohet shkarkim. Mënyra më e mirë për të përshkruar Taksi I Çmendur I Rremë është si një lojë e menaxhimit manjati me një përzierje të dating sim përzier në për masë të mirë. Në thelb, ju do të filloni udhëtimin tuaj si një djalë i prishur në fatin e tij me asgjë tjetër përveç një banger të vjetër të një automjeti për të fituar para me të. Ju shkarkoni një aplikacion në telefonin tuaj dhe filloni të pranoni udhëtime nga njerëz që duan të kalojnë nëpër qytet – jo më kompleksi për sa i përket komplotit, por bëhet mirë!

Progresion Në Taksi I Çmendur I Rremë

Ndërsa fitoni para përmes aventurave tuaja të vozitjes, do t'ju jepet mundësia të azhurnoni gjëra të ndryshme, duke përfshirë makinën tuaj, veshjen, gamën e shërbimit etj. Ju gjithashtu do të filloni të vini re se shumë pasagjerë femra vazhdojnë të kthehen për më shumë, si dhe t'i kthejnë bisedat pak më seksuale kur përmirësoni statusin tuaj. Nuk do të zgjasë shumë dhe praktikisht çdo i gjerë në qytet do të dëshirojë t'ju japë një marrje në gojë në vend të parave të gatshme si pagesë. Ferr, pasi të jeni në krye të shkallës, këto vajza do t'ju paguajnë për udhëtim dhe do t'ju qij falas gjithashtu! Në fakt më pëlqeu shumë sa e thjeshtë dhe argëtuese ishte të luaja Taksi I Çmendur I Rremë: skenat e seksit ishin gjithashtu mjaft të mira. Vini re se një qasje klasike vizatimore e stilit Perëndimor është miratuar këtu: unë mendoj se është mjaft e bukur për të parë.

Përfundim Në Taksi I Çmendur I Rremë

Epo mirë atëherë-kjo është për mua e bërë në këtë përmbledhje Të Taksi I Çmendur I Rremë! Unë do të doja të personalisht ju falënderoj për të ardhur për të lexuar atë që unë kam për të thënë në këtë projekt të veçantë dhe po – unë shpresoj se përvoja juaj me Taksi I Çmendur I Rremë është aq i mirë sa imi ishte. Mos harroni të regjistroheni më shpejt sesa më vonë këtu folks-loja është pothuajse jashtë beta dhe një herë ajo është, ata janë ndoshta do të forcojë deri qasje dhe ndoshta të ngarkuar njerëzit. Sido që të jetë, Taksi I Çmendur I Rremë është një lojë yjore dhe një që çdo lojtar me brirë duhet ta provojë të paktën një herë. Faleminderit për leximin-squeezing lumtur.

Review Pros

  • Lehtë për të luajtur
  • Lojëra të bazuara në shfletues
  • Plotësisht pa gabime

Rishikimi Cons

  • Vetëm një lojë
  • Ende në beta

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me TaksiIÇmendurIRremë

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito TaksiIÇmendurIRremë